Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pejska ke mně přivedete v určenou hodinu. Prosím o dochvilnost, aby další zákazník nemusel dlouho  čekat. Pejska mi předáte, domluvíme se, jak si co představujete a svého miláčka mi tam necháte. Nemusíte mít strach, že ho uspím nebo jinak znehybním!!! Naopak potřebuji, aby pejsek stál!!! Ležící pes se pořádně ostříhat ani nedá! U velkého plemene je majitel stříhání přítomen. Sdělím Vám předpokládanou hodinu, kdy bude pejsek k vyzvednutí. Pokud víte, že to nestihnete, stačí říct, že si přijedete později.

Většinou se předem domluvíme, jestli přivedete vykoupaného nebo zda budete chtít pejska vykoupat. Stav srsti také většinou odpovídá střihu. Z jedné zacumlané koule určitě nezvládnu udělat střih, který by odpovídal Vašim požadavkům. A nechtějte po mně, abych ostříhala ½ psa a zbytek, že si doděláte doma. Takto se se mnou nedomluvíte!!!!!

Pokud je pes agresivní, fixuji ho stejným způsobem jako veterináři, zaváži čumák obinadlem. 

U mě je také možné nechat vykoupat, učesat nebo ostříhat kočku. Ale u té nikdy nezaručuji výsledek a majitel je při stříhání se mnou. V případě nezvladatelnosti, se musíme domluvit s veterinářem, aby kočičku přispal.

Pokud se Vám nehodí smluvený termín, nic se neděje, stačí zavolat a domluvíme se na jiný. Pokud jste zapomněli datum nebo hodinu, nebojte se ozvat a já Vám to ráda řeknu.

Snad jsem na nic nezapomněla. Cokoliv by Vás ještě zajímalo, nebojte se zeptat telefonicky , emailem či osobně. Ráda vám  zodpovím, pokud to budu  vědět.